We gebruiken cookies voor analyse en statistieken. Door deze site te gebruiken ga je hiermee akkoord.

BEELDMAKERSDAG – MEET THE EXPERTS

Op zondag 10 september is de allereerste Big Draw Nederland BEELDMAKERSDAG!

Een dag speciaal voor beeldmakers  waarin je allerlei professionals en collega’s uit de industrie kunt ontmoeten en werk kan delen in verschillende programma-onderdelen.  Zo is er een Uitgevers Pitch,  zijn er Portfolio Reviews door professionals, panelgesprekken over diverse onderwerpen, masterclasses en een netwerkborrel.  Er zijn bijzondere gasten die hebben gewerkt aan DC comics Batman, Stripreeks Storm, Suske en Wiske Amoras, Dating for Geeks, Wynonna Earp bekend van Netflix, G.I. Joe en nog veel meer.  Daarnaast hebben we een Agent voor auteurs en illustratoren te gast. Een creatieve, inspirerende dag die je als (young) professional niet wilt missen!

Het is dé gelegenheid om jezelf als professional te laten zien, nieuwe connecties te leggen en je horizon te verbreden. Of je nu net begint in de industrie of al een ervaren beeldmaker bent, dit evenement biedt waardevolle kansen om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Zorg dat je erbij bent en laat je inspireren tijdens deze bijzondere dag vol met mogelijkheden. Dit is dé kans om je passie voor beeldcreatie te laten zien en te groeien in je vak. Mis het niet en reserveer nu je plek voor deze onvergetelijke ervaring!

Meer informatie is te vinden in de onderstaande link, deze link gebruik je tevens om je aan te melden voor verschillende onderdelen! Wees snel want de inschrijvingen gaan hard en VOL=VOL

LINK: https://linktr.ee/TheBigDrawNederland en kies aanmelden beeldmakersdag