We gebruiken cookies voor analyse en statistieken. Door deze site te gebruiken ga je hiermee akkoord.

Big fun tijdens Big Draw in de wijken

In Arnhem verspreidt het grootste tekenevenement van de wereld langzaam naar de haarvaten van de stad: de cultuurmakelaars van Rozet brengen de ramenroute verder de wijken in en organiseren in 2023 de derde editie van The Big Draw in de buurt. Grote winkelcentra en intieme winkelgebieden, eigenaren en winkeliersverenigingen doen mee en stellen hun ramen beschikbaar voor kunstenaars om op te tekenen. Verwacht dit jaar een extra grote ramenroute met deelname van een 6e winkelcentrum en het Modekwartier. 

Naast de ramenroute worden in alle zeven gebieden kunstenaars uitgenodigd een tekenactiviteit voor publiek te organiseren. Zo zijn er karikaturisten te vinden in meerdere winkelcentra, maakt Collectief Koppig meters met voorbijgangers midden op de promenade van winkelcentrum Presikhaaf, kunnen kinderen onder begeleiding aan graffiti workshops meedoen op pleinen bij winkelcentra van de wijken Malburgen en De Laar, wordt de Bibliobus volgetekend daar waar deze op locatie staat en zijn er activiteiten op scholen uitgezet. 

Locatie: Steenstraat, Hommelstraat, Sonsbeeksingel, Klarendalseweg, winkelcentrum De Drieslag, winkelcentrum De Laar, winkelcentrum Schuytgraaf, winkelcentrum Presikhaaf en winkelcentrum Kronenburg.

Datum: 14-9-2023  t/m 17-9-2023