We gebruiken cookies voor analyse en statistieken. Door deze site te gebruiken ga je hiermee akkoord.

The Big Draw Festival 2023

Dit jaar organiseren we weer diverse festivals en niet alleen onze province maar sinds dit jaar programmeren we nationwide. In onze eigen stad Nijmegen is het alweer de 10e keer dat we het festival organiseren. En zoals ieder jaar weer het tweede weekend van september. Het derde weekend is het dit jaar in Arnhem en Zwolle en het vierde weekend in Dordrecht en Zutphen.

Ramenroute

Wil je meedoen als kunstenaar of als uitbater meedoen aan de ramenroute?

Vanaf eind juni is het programma te vinden op deze site. Het thema dit jaar is DRAWING WITH SENSES. Heb jij als kunstenaar een goed idee hiervoor laat het ons weten en we kijken dat of er nog plaats is in de programmering van een van de steden.

In 2023 bestaan we in Nijmegen dus 10 jaar, we gaan nu verder als The Big Draw Nederland. Samen met The Big Draw in Londen gaan we dit avontuur aan. We gaan dus vanaf 2023 ook buiten onze provincie programmeren. We zijn al met diverse steden in gesprek. Wil jij ook zo’n festival in jouw stad, neem dan contact met ons op via een mailtje naar info@thebigdrawnederland.nl.

In sommige steden is er een HANZESTAD thema, hier hebben we ook een tof programma voor. Wil jouw stad hier aan meedoen laat het ons weten. (info@thebigdrawnederland.nl)