We gebruiken cookies voor analyse en statistieken. Door deze site te gebruiken ga je hiermee akkoord.

Transformatieve Innovatie van Bier & Brood

We mochten weer een muurschildering organiseren voor onze stad Nijmegen. Dit maal nodigde wij Bier & Brood uit Rotterdam uit om een mural te maken in de Augustijnenstraat op de muur van Kock Brilshop.

Titel en concept van Bier & Brood voor deze opdracht:

De titel van de mural is “T_r_a_n_s_f_o_r_m_a_t_i_e_v_e_ _I_n_n_o_v_a_t_i_e_”

Nijmegen een stad bekend door zijn lange geschiedenis die meer dan 2000 jaar terug in de tijd dateert. Mede door de gunstige geografische positie. Aan de zuid oever van de Waal, een tak van de Rijn in de regio van de grote rivieren en dicht bij de grens met Duitsland. Het heeft een lange geschiedenis van handel en academische prestaties. Deze geschiedenis heeft onder andere geleid tot de formatie van instituten zoals de “Radboud Universiteit” en de “Novio Tech Campus” welke hun bijdrage hebben geleverd aan de bestempeling van Nijmegen als hotspot voor innovatieve health and tech.

Door deze innovaties kunnen we grote wonderen verrichten. Door het gedrag van onze lichamen te

voorspellen met behulp van computers. Door essentiële organen te vervangen met mechanische onderdelen. Door het maken van medicijnen die de meest gecompliceerde ziektes genezen. Als we dat willen zelfs door te klonen. Waar zullen al deze aanpassingen toe lijden in de verre toekomst. Komt er een tijd waar onze aderen worden vervangen door kabels, onze ogen met cameralenzen en onze gedachtes weergegeven op schermen omdat onze data wordt geoptimaliseerd door de flow van de juiste algoritmes.