We gebruiken cookies voor analyse en statistieken. Door deze site te gebruiken ga je hiermee akkoord.

GEZOCHT: TEKENAARS

Zoals elk jaar organiseren we weer de populaire Ramenroute tijdens The Big Draw Festivals. Dit jaar is het extra speciaal, want we vieren ons jubileum in Nijmegen, het wordt de 10e keer! We hebben de afgelopen jaren al heel veel ramen in de binnensteden betekent, en we kunnen niet wachten om nog meer fantastische kunstwerken tot leven te brengen dit jaar. We tekenen dit jaar in Nijmegen, Arnhem, Zutphen, Dordrecht en Zwolle.

Op winkels en horecagelegenheden verschijnen prachtige kunstwerken die de stad een levendige sfeer geven. Wat zo geweldig is, is dat sommige van onze kunstwerken zo geliefd zijn dat ze het hele jaar op de ramen blijven staan!

Als jij een getalenteerde kunstenaar, tekenaar of student bent in een HBO/MBO kunstopleiding, dan nodigen we jou uit om deel te nemen aan de Ramenroute. Het maakt niet uit of je een ervaren professional bent of een opkomend talent; we willen graag jouw creativiteit en vaardigheden zien schitteren op onze ramen.

Wacht niet te lang, want de inschrijvingen gaan snel. VOL=VOL, dus geef je snel op en claim jouw plekje in deze unieke artistieke ervaring! Het wordt een geweldige gelegenheid om je werk te tonen aan het publiek en samen met andere getalenteerde kunstenaars de stad te veranderen in een adembenemend kunstwerk.

Doe mee met de Ramenroute tijdens The Big Draw Festivals en laat je creativiteit de vrije loop!

Schrijf je nu in en we zien je graag tijdens het festival!

Link om aan te melden: linktr.ee/TheBigDrawNederland