We gebruiken cookies voor analyse en statistieken. Door deze site te gebruiken ga je hiermee akkoord.

Pitch bij een uitgever!

Mis deze unieke kans niet tijdens ons festival weekend in Nijmegen! We hebben het genoegen om maar liefst vijf gerenommeerde uitgevers te verwelkomen. Dit is dé gelegenheid om je werk te presenteren aan deze invloedrijke professionals. Grijp de kans om je verhaal te pitchen en je portfolio te tonen, zodat je waardevolle feedback kunt ontvangen en mogelijk zelfs samenwerkingen kunt aangaan.

Stel je voor dat je jouw creatieve visie rechtstreeks kunt delen met deze uitgevers, die bekend staan om hun expertise en succes in de branche. Dit is jouw moment om indruk te maken en je talent te laten zien. Of je nu een schrijver, illustrator, fotograaf of ontwerper bent, deze uitgevers zijn op zoek naar nieuwe en opwindende samenwerkingen.

Wees voorbereid en laat je werk schitteren met een overtuigende pitch die de aandacht trekt en de essentie van je verhaal vastlegt. Breng je portfolio mee, zorgvuldig samengesteld om je beste werken te tonen, en ontvang waardevolle feedback van deze deskundigen in de uitgeverswereld.

Belangrijk: Lever GEEN origineel werk in. Als de uitgever je werk mee wilt meenemen moet dit een kopie zijn wat niet erg is als je deze achterlaat.