We gebruiken cookies voor analyse en statistieken. Door deze site te gebruiken ga je hiermee akkoord.

Panelgesprek Small Press

Tijdens dit panel gaan de tekenaars in gesprek over self-publishing. Ze bespreken onderwerpen zoals small press, de uitdagingen van het zelf uitgeven van eigen werk en delen hun jarenlange ervaring met het maken van small press boekjes.

Small Press Panelleden:
– Coen Vosveld van KAF
– Kenny Rubenis van Dating for geeks
– Ron Schuijt van Not a Mimic Zine.

Ontdek de geheimen achter self-publishing en krijg waardevolle inzichten rechtstreeks van de bron. Deze tekenaars hebben de weg bewandeld en kennen de ups en downs van het zelf uitgeven als geen ander. Ze zullen praten over de creatieve vrijheid die small press biedt, evenals de praktische aspecten, zoals het beheren van productie, distributie en marketing. Leer van hun successen en fouten en krijg waardevolle tips en strategie├źn om jouw eigen self-publishing avontuur tot een succes te maken.

Mis deze buitengewone gelegenheid niet om de diepte in te gaan over self-publishing met ervaren tekenaars. Kom langs, stel vragen en laat je inspireren door hun verhalen. Het is tijd om je passie voor creativiteit naar nieuwe hoogten te brengen en je eigen pad te smeden in de wereld van self-publishing.

MELD JE AAN VIA DE LINK BEELDMAKERSDAG ONDER ACTIVITEITEN IN NIJMEGEN